Novi vizualni identitet

CodeIT ima novi vizualni identitet! Nakon 3 godine stare stranice CodeIT-a, ona se ponosno povlači u mirovinu, te ju zamjenjuju nove i snažnije snage. CodeIT web baziran je u potpunosti na AJAX tehnologiji, te ga u pozadini izvršava CodeIT CMS. Ovaj ...

Pročitajte opširnije
Održana predavanja u Microsoft Innovation Centru u Varaždinu

U suradnji sa Infokatedrom održana su tri jednodnevna predavanja u Microsoft Innovation Centru u Varaždinu pod skupnim nazivom Back2Basics. Ova predavanja namijenjena su početnicima koji žele dobar i brz uvid u raspoložive tehnologije i edukacije vezane uz Microsoft razvojne tehnologije.Teme predavanja ...

Pročitajte opširnije

CodeIT!


Windows aplikacije

Izrađujemo spektar malih i srednjih poslovnih aplikacija baziranih na .NET platformi. Za Vas možemo izraditi Windows aplikacije za vođenje Vaših poslova, evidencije, ljudske resurse i sl. Aplikacije koje izrađujemo prilagođene su Vašim specifičnim zahtjevima.

Sve naše aplikacije su proširive i mogu se mijenjati, te nećete završiti u slijepoj ulici sa rješenjima koja se ne mogu prilagođavati Vašim potrebama.

Web aplikacije

Izrađujemo web aplikacije i CMS sustave prilagođene klijentima bazirane na novim tehnologijama. CodeIT web stranice temeljene su na AJAX tehnologiji, te omogućavaju glatko učitavanje i visoki nivo interaktivnosti.

Nove tehnologije

Strategija CodeIT-a je praćenje i iskorištavanje novih tehnologija, te uz naše djelatnosti kroz izradu edukativnih programa pratimo i usavršavamo sebe i druge u tim tehnologijama. Koristeći novije mehanizme i strategije moguće je izrađivati rješenja bolje, kvalitetnije i brže!

Kroz suradnju sa Infokatedrom, Microsoftom, Microsoft Innovation Centrom i drugim organizacijama i pojedincima uvijek smo ispred vala novih tehnologija, te često proučavamo i koristimo tehnologije koje još nisu u širokoj upotrebi. Ovakav pristup često nas vodi na znanstvene i poslovne konferencije gdje ćemo uvijek prezentirati nešto novo i zanimljivo.

Neki od naših klijenata

Styria Gryphus Solutions Unicef
Infokatedra Pixsell Europski parlament mladih
AS Cebalo Exclusive Media Nosco
Svi Happy Udruga TIM Hep - ods